...
Per artikel zijn er heel wat gegevens die je kan aflezen: de ean, de titel, de leverancier, de artikel groep, de voorraad, het verschil in de verkoopprijs en het verschil in de aankoopprijs, de catalogus waaruit de informatie komt, de verkoopprijs in de winkel, de verkoopprijs volgens referentiedatabase, de aankoopprijs in de winkel en de aankoopprijs volgens de referentiedatabase.
Belangrijk:
De prijzen gaan gewijzigd worden volgens de referentieprijs opgegeven door de leverancier in hun catalogus. Niet elke leverancier houdt zijn catalogus even nauwkeurig bij:
Controleer dus eerst voor een drie tal artikelen of de prijs die de leverancier aangeeft klopt. Voor CB kan je dat bv doen in CB online. Als die controle lukt (de prijs voor de drie artikelen komt overeen met bv de prijs in CB online, dan kan je de prijswijziging gaan uitvoeren.
Helemaal vooraan de lijn vind je het selectievakje om aan te geven of je het desbetreffende artikel wilt verwerken of niet. Om een lijn te selecteren of te deselecteren volstaat het op de lijn te klikken.
Opgepast. Als u artikelen selecteert en u bent aan het sorteren op de kolom ‘te verwerken’ dan lijkt het net of die artikelen verdwijnen. Dat is niet zo. Omdat het artikel van “niet geselecteerd” naar “geselecteerd” gaat (aanvinken) verandert het gewoon van plaats en gaat dan bij de geselecteerde artikelen staan. Werk dus bij voorkeur zonder te sorteren op de kolom ‘te verwerken’ om verwarring te voorkomen.
Wanneer u op dit pictogram klikt, past u de nieuwe prijzen toe op alle aangevinkte regels.
...