CMS/WS CB Fulfilment

Dankzij de CB Fulfilment kan u het doorsturen van bestellingen bij CB automatiseren. Wanneer een klant een boek aankoop dat aangeleverd word door CB, zal het boek meteen besteld en geleverd worden door CB als u kiest voor automatische CB Fulfilment. U hoeft hier dan zelf geen handelingen meer te doen in de backoffice of Medialog.

Let op: om hiervan gebruik te kunnen maken, moet CB Fulfilment wel geconfigureerd zijn in de backoffice van uw cms webshop. Indien dit nog niet het geval is, neem dan contact op met onze helpdesk.

Webbestellingen die cadeaupapier hebben, kunnen niet geleverd worden via CB Fulfilment. Aangezien het cadeaupapier een dienst is die de boekhandel aanbied, kan dit niet geautomatiseerd naar CB gestuurd worden.

De interface om het CB Fulfilment in te stellen vindt u terug via de module Instellingen > Winkels in de tab Fulfilment. Daar kan u instellen op welk tijdstip en voor welke landen (levering) dit moet gebeuren.

Klik vervolgens op de ‘Edit’ knop om de gewenste catalogus te bewerken. Voorlopig is CB de enige catalogus is die automatische fulfilment aanbiedt.

In het pop-up scherm kan je volgende parameters instellen:

  • In het veld ‘Landen’ kan je meerdere landen ingeven, dit zijn de landen waar het boek geleverd mag worden door CB.

  • In de tabel kan je per dag een tijdsperiode invullen, dit is de periode waarin bestellingen automatisch doorgestuurd worden naar CB.

In het voorbeeld hier boven zullen de bestellingen die tussen 18u en 23u55 binnen komen automatisch verstuurd worden naar CB.
Een bestelling die voor 18u of na 23u55 binnenkomt zal dan verstuurd worden naar Medialog en moet daar nog verder verwerkt worden binnen Medialog.